Arī nākamnedēļ gaidāmas salnas, dažas dienas būs vasarīgi siltas

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nākamnedēļ gaidāmas līdzīgas temperatūras svārstības kā šonedēļ - no -2 līdz +22 grādiem, liecina pašreizējās sinoptiķu prognozes.

Šonedēļ teju katru nakti kaut vietām Latvijā bija salnas, aukstākā bija nakts uz 2.maiju, kad daudzviet valstī gaisa temperatūra pazeminājās līdz -1..-2 grādiem. Savukārt pēcpusdienās termometra stabiņš vietām pakāpās virs +20 grādiem, piektdien Daugavpils apkaimē sasniedzot +22 grādus, lai gan Kolkā todien nebija siltāks par +9 grādiem, un svētdien Latvijas dienvidaustrumu daļā iespējams siltums līdz +23 grādiem.

Pēc lietusgāzēm, kas gaidāmas svētdien un naktī uz pirmdienu, nākamās nedēļas pirmā puse paies bez nokrišņiem, vien otrdien un naktī uz trešdienu Latgali, galvenokārt pierobežas novadus, skars lietus. Bieži spīdēs saule, vējš nebūs spēcīgs.

Gaisa temperatūra naktīs pazemināsies līdz 0..+7 grādiem, naktī uz otrdienu vietām līdz -2 grādiem. Dienās gaiss iesils līdz +10..+17 grādiem, nedēļas vidū kļūs nedaudz siltāks, un ceturtdien temperatūra var sasniegt +22 grādus.

Gaidāms, ka nedēļas otrajā pusē brīžiem līs. Nedēļas beigās, visticamāk, ieplūdīs dzestrs gaiss - saskaņā ar pašreizējām prognozēm 12.-13.maijā gaisa temperatūra nepārsniegs +7..+13 grādus. Arī maija vidū naktīs gaidāmas salnas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu