Arī Pļaviņš/Šmēdiņš pārvar pirmo kārtu Marseļā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš ceturtdien pārvarēja Marseļas «Grand Slam» pamatturnīra pirmo kārtu.

Latvijas duets, kurš izlikts ar 34. numuru, ar 2-1 (12:21, 21:18 un 16:14) pārspēja Venecuēlas pludmales volejbolistus Igoru Ernandesu un Hesusu Viljafanji, kas bija izsēti ar 31. numuru.

Nākamajā kārtā Pļaviņš/Šmēdiņš spēkosies ar brazīliešiem Markešu Silvu Harleju un Seruti Alisonu, kuri izsēti ar otro numuru.

Jau ziņots, ka pamatturnīra pirmo kārtu ceturtdien pārvarēja arī ar 29. numuru izliktie Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins, kas ar 2-0 (21:19 un 21:18) pārspēja portugāļus Luišu Migelu Barbušu Maiju un Pedru Rosasu.

Atgādinām, ka Pļaviņš/Šmēdiņš sacensības sāka no kvalifikācijas, kur ar 1-2 (21:13, 16:21 un 11:15) piekāpās Luišam Migelam Barbušam Maijam un Pedru Rosasu, tomēr Latvijas duets pamatsacensībās tika kā «laimīgie zaudētāji».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu