Armands Bērziņš: Zinām, ka pret Itāliju nebūs nekāda pastaiga

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Latvijas hokeja izlasei trešajā pasaules čempionāta spēlē pret Itāliju jāgatavojas ātram un fiziskam hokejam, aģentūrai LETA izteicās valstsvienības uzbrucējs Armands Bērziņš.

Latvijas un Itālijas izlases savā starpā tiksies otrdien, plkst.17.15 pēc Latvijas laika «Ericcson Globe» arēnā Stokholmā.

«Pēc divām spēlēm divās dienās kājas ir smagas. Taču katra šāda diena tiek izturēta ar domu, ka nākamajā dienā būs vieglāk,» pēc pirmdienas treniņa izteicās Bērziņš. «Tagad vajadzētu būt vieglāk, jo esam aizvadījuši divas ļoti smagas spēles pret ātrām un spēcīgām komandām.»

Kā ziņots, čempionāta pirmajā spēlē Latvijas izlase sestdien ar 2:5 piekāpās Krievijai, bet otrajā mačā ar 3:2 svētdien uzvarēja Vāciju.

«Vācieši spēlēja savu hokeju un mūs ne ar ko nepārsteidza. Ātra un mobila komanda, kas prot spēlēt fizisku hokeju, pietuvojoties Ziemeļamerikas stilam,» iepriekšējo maču atcerējās uzbrucējs.

«Zinām, ka pret Itāliju nebūs nekāda pastaiga. Viss būs kārtībā tikai tad, ja spēlēsim savu spēli un laukumā darbosimies uz visiem 100%. Itālieši ir ļoti ātri spēlētāji, turklāt viņiem ir vairāki naturalizētie kanādieši. Gaidāms ātrs un fizisks hokejs,» prognozēja Bērziņš. «Varbūt kaut kur līdzīgs tam, ko demonstrēja Vācijas izlase, lai gan vāciešiem ir meistarīgāki izpildītāji.»

«Nekādā gadījumā nedrīkstam atslābināties. Varbūt dāņi, kuri piedzīvoja zaudējumu pret Itāliju, punktus zaudēja tieši šī iemesla dēļ,» izcēla uzbrucējs. «Mēs nevaram atļauties zaudēt punktus, ja vēlamies spēlēt ceturtdaļfinālā. Katra spēle mums ir kā pēdējā un vienīgā - domājam tikai par katru nākamo maču un koncentrējamies uz konkrēto pretinieku.»

Atgādinām, ka Itālija sākotnēji ar 0:3 zaudēja Vācijai, bet otrajā spēlē ar 4:3 pagarinājumā diezgan negaidīti pieveica Dāniju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu