Arstarulsmirus izdos pēdējo Gustavo repertuāra dziesmu (24)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijā pazīstamais mūziķis Arstarulsmirus - iepriekš zināms kā Gustavo - pirmdien, 16.decembrī, izdos savu jaunāko un pēdējo Gustavo repertuāra singlu.

Šobrīd mūziķis izvēlējies mainīt identitāti un mūzikas virzienu, par prioritāti izvirzot jaunas daiļrades veidošanu, savukārt Gustavo kā skatuves tēls tiks ierakstīts Latvijas mūzikas vēstures lapās. Šī dziesma tapusi kā pateicība klausītājiem par kopā pavadītajiem gadiem, sniegto uzmanību, atbalstu un iedvesmu.

Mūziķis dziesmas radīšanas procesā esot formulējis to, kas ir viņa klausītāji, un sapratis, ka tas ir ļoti plašs līdzcilvēku loks, ar kuriem viņš jau ticies vai kurus vēl tikai satiks. Katra tieša vai netieša mijiedarbība ar klausītājiem ir atstājusi ietekmi uz mūziķi. Arstarulsmirus uzsvēra, ka tā vienmēr būs dziļas pateicības vērta.

Jaunā singla publiskais pirmatskaņojums notiks 16.decembrī «Radio SWH» ēterā plkst.14.30 raidījumā «Dienas vidus» ar Normundu Rutuli un plkst.16 radiostacijas «SpinFM» raidījumā «Urbānie filozofi». Raidījumā mākslinieks informēs arī par savas daiļrades tālākajiem plāniem un jaunumiem.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu