Ārsti ieteikuši Morisejam aiziet no mūzikas (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:AFP/Scanpix

Neseno veselības problēmu dēļ mediķi britu dziedātājam Morisejam ieteikuši aiziet no mūzikas, viņš atzina intervijā meksikāņu radiostacijai «Reactor 105.7».

«Mani brīdināja, taču tas nav tik vienkārši, jo tā manī ir pārāk iesakņojusies,» viņš teica.

Kā jau ziņots, rokgrupas «The Smiths» agrākā līdera ASV koncertturneju pārtrauca dažādas «medicīniskas ķibeles», tai skaitā asiņojoša kuņģa čūla un dubultā pneimonija.

«Man bija ļoti slikti,» slimnīcā pavadīto laiku atceras Morisejs. «Man konstatēja iekšējo asiņošanu un nogādāja slimnīcā, taču es biju pazaudējis daudz asiņu. Nākamo piecu nedēļu laikā viņi centās savest mani kārtībā, taču tas neizdevās. Katrreiz, kad šķitu atveseļojies, mans stāvoklis pēkšņi pasliktinājās. Taču es joprojām ārstējos un esmu optimisma pilns.»

«Tas jau likās absurdi, cik daudzas slimības mani piemeklēja vienlaicīgi. Dubultā pneimonija patiesībā bija sekas tam, ka zaudēju tik daudz asiņu. Mana imūnsistēma bija ļoti, ļoti novājināta un nevarēja ar visu tikt galā, tāpēc es saslimu pēc mazākās vēja pūsmas,» atklāja dziedātājs.

Mūziķim nācās atcelt uzstāšanās vairākās ASV pilsētas, tai skaitā Čikāgā, Atlantā, Filadelfijā, Fīniksā un Denverā. Turnejas noslēdzošais koncerts bija paredzēts 30.aprīlī Sanfrancisko.

Mūzikas žurnāls «Rolling Stone» saskaitījis, ka pēdējā gada laikā Morisejs esot atcēlis 21 koncertu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu