Ārsti Riannai iesaka piebremzēt ar uzdzīvi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Zviedrijas slimnīcas ārsti popzvaigznei Riannai ieteikuši vairāk atpūsties un ierobežot uzdzīvošanu noslogotajā koncertturnejā.

Kā jau ziņots, popzvaigzne gripas dēļ pirmdienas vakarā nogādāta slimnīcā Zviedrijā, kā dēļ atcelts dziedātājas koncerts Malmē. Rianna savā tvitera blogā bija ievietojusi fotogrāfiju, kur redzama viņas roka ar intravenozo sistēmu, kā arī atvainojusies faniem par atcelto koncertu. «Es ļoti atvainojos visiem, kas nāca uz manu šovu Malmē, Zviedrijā. Es ļoti gaidīju šo uzstāšanos. Tas būtu bijis lieliski... Daudz labāk nekā slimot ar gripu. Es esmu patiešām vīlusies, ka nevaru tur būt,» rakstīja Rianna.

Otrdien dziedātāja tika izlaista no slimnīcas un vakarā sniedza ieplānoto koncertu Stokholmā.

Zviedru ārsti dziedātājai ieteikuši veltīt vairāk laika atpūtai, izvairoties no ballītēm koncertu starplaikos. «Viņai nav bijis laika, kad viņa varētu pilnībā atpūsties. Lielāko daļu laika viņa pavada studijā, uz skatuves vai klubos,» laikrakstam «The Sun» vēstīja informētas personas.

«Ārsti raizējas, ka viņa pārpūlējas. Viņai ir nepieciešams mazliet atpūsties, citādi viņa var saslimt no jauna.»

Rianna pašlaik devusies koncertturnejā Eiropā, kas seko viņas piektā studijas albuma «Loud» iznākšanai. Jaunā albuma koncerturneja sākās jūnijā Baltimorā, bet noslēgums paredzēts decembrī Londonā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu