Ārsts: Nevar ļaut visiem vairoties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: roberthuffstutter, CC licence

Ārsts Pēteris Kļava, kurš ikdienā regulāri glābj bērnus, kurus līdz nāvei piekāvuši pašu vecāki, uzskata, ka būtu jāpieņem likums par piespiedu sterilizāciju, jo nevar ļaut vairoties cilvēkiem, kas pēc tam rada bērnu ciešanas.

vecāki nogalinājuši

«Pareizi, ja sākumā soda vecākus, atņemot viņiem bērnus. Taču pēc tam viņi tiek atdoti atpakaļ vecākiem. Cik reizes to vilku var saukt no meža ārā? Šāds gadījums liek ļoti nopietni pārdomāt likumdošanu tajā ziņā, ka beidzot būtu jāsanāk kopā gudriem cilvēkiem un jāpieņem likums par piespiedu sterilizāciju. Būšu cinisks, bet nevar ļaut visiem vairoties. Nevar ļaut vairoties tiem, kas rada pēc tam bērnu ciešanas,» uzskata ārsts.

Kļavam izdevies par mata tiesu izglābt kādu mazuli, kuru vecāki bija situši trīs dienas. Bet kādu trīs mēnešus vecu mazuli, kuru māte varētu būt turējusi aiz kājām un situsi pret veļas mašīnu, izglābt nav izdevies.

Jau ziņots, ka aizdomās par astoņus gadus vecā dēla nogalināšanu ceturtdien Rīgā aizturēti abi viņa vecāki, kuru ģimenē aug vēl pieci bērni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu