Artuss Kaimiņš turpina vadīt «Suņa būdu» un ironizē par ļaunajiem komentāriem (72)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Artuss Kaimiņš turpina vadīt «Suņa būdu» un viņš nemaz nav bijis projām, jo raidījums turpinās. Viņš ir izjokojis klausītājus, jo kā viņš saka, lamas un negatīvi komentāri viņu nespēj tik ļoti ietekmēt, kā viņš bija teicis iepriekšējā raidījumā.

Artuss saka, ka viņa uzdevums ir provocēt cilvēkus un likt tiem domāt. Tiem cilvēkiem, kas nopriecājās, ka «Suņa būda» vairs nav un tie, kas negrib, lai būtu «Suņu būda» var pārskaitīt naudu, maksājuma mērķī norādot «nē».

Šoreiz viņš studijā bija uzaicinājis Agnesi Zeltiņu. Studijā valdīja nepieredzēja jautrība, jo abi ironizēja un pārsprieda cilvēku ļaunos komentārus sociālajos medijos. Pēc tam Artuss aicināja par viņu rakstīt vairāk komentāru.

Abi aktieri runāja arī par dzeltenās preses visatļautību, daloties savā negatīvajā pieredzē. Tāpat sarunas aizvirzījās par sievietēm, selfijiem un placentām.

Komentāri (72)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu