«AS Roma» no «FC Barcelona» iegādājas Krkiču

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas A sērijas klubs «AS Roma» no pēdējo trīs sezonu Spānijas čempioniem «FC Barcelona» iegādājies serbu izcelsmes spāņu uzbrucēju Bojanu Krkiču, paziņoja Spānijas kluba pārstāvji.

«AS Roma» par 20 gadus veco uzbrucēju samaksāja 12 miljonus eiro (8,4 miljonus latu), bet pēc 2012./2013. gada sezonas «FC Barcelona» viņu par 13 miljoniem eiro (9,1 miljonu latu) varēs atgūt.

Ja Romas komanda nevēlēsies viņu atdot tagadējiem Spānijas čempioniem, tad šī darījuma summa pieaugs līdz 40 miljoniem eiro (28 miljoniem latu), teikts «FC Barcelona» paziņojumā.

Krkičs, kura tēvs dzimis Serbijā, bet māte Spānijā, «FC Barcelona» komandā debitēja 2006./2007. gada sezonā, kad bija tikai 16 gadus vecs. Aizvadītā gada decembrī viņš ar Spānijas čempioniem pagarināja līgumu līdz 2015. gadam.

Kopumā «FC Barcelona» komandas sastāvā uzbrucējs laukumā devies 104 spēlēs, kurās izcēlies ar 26 vārtu guvumiem. Tāpat Krkičs vienā mačā izgājis laukumā Spānijas izlases sastāvā.

Aizvadīto Itālijas čempionāta sezonu «AS Roma» ar 63 punktiem 38 spēlēs noslēdza sestajā vietā, bet «FC Barcelona» trešo sezonu pēc kārtas triumfēja Spānijas čempionātā.

Atgādinām, ka piektdien «FC Barcelona» papildināja sastāvu ar Čīles izlases uzbrucēju Aleksi Sančesu, kurš Katalonijas klubam pievienojās no Itālijas A sērijas kluba «Udinese».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu