«Asseco Prokom» basketbolists Džī klubu pamet ar īsziņas starpniecību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Klīvlendas «Cavaliers» spēlētājs Alonzo Džī, kurš līgas lokauta laikā spēlē Polijas klubā Gdiņas «Asseco Prokom», vienību pametis ar telefona īsziņas starpniecību, vēsta portāls «Sportando».

Tiek vēstīts, ka sākotnēji Džī nav ieradies uz vienu no komandas treniņiem, bet vēlāk vienības galvenais treneris lietuvietis Tomass Pačesas no basketbolista saņēmis īsziņu, kurā īsi pateikts, ka viņš nav gaidāms atpakaļ.

Tiek ziņots, ka Džī īsi pavēstījis, ka viņam personisku iemeslu dēļ jāatgriežas ASV.

Džī savai komandai palīdzēja trijās ULEB Eirolīgas spēlēs, vidēji gūstot 11 punktus un iekrājot 6,3 atlēkušās bumbas, bet četrās VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) turnīra spēlēs viņš vidēji guva 18,5 punktus un izcīnīja 9,8 bumbas zem groziem.

NBA spēlētāja karjeru bijušais NBA Attīstības līgas gada labākais debitants sāka 2009./2010.gada sezonā, kad aizvadīja 11 spēles Vašingtonas «Wizards» sastāvā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu