Astoņīšu māte iesūdzēta tiesā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

 Floridas striptīza klubs par līguma nepildīšanu iesūdzējis tiesā astoņīšu māti Nadju Sulemanu.3.jūnijā 14 bērnu māte, kuru vajā finansiālas ķibeles, parakstīja līgumu par uzstāšanos Vestpālmbīčas striptīza klubā «T's Lounge».

Vienošanās paredzēja, ka Sulemanai astoņus vakarus jādejo puskailai.

Taču divas dienas pēc līguma noslēgšanas Sulemanas pārstāve striptīza klubam paziņoja, ka viņas klientes uzstāšanās tiek atceltas, jo «T's Lounge» bārmenis kādā televīzijas intervijā esot viņu nodēvējis par «traku».

«Viņa neuzstāsies klubā, kas viņu nomelno,» teikts pārstāves Džīnas Rodrigesas paziņojumā.

Līgumā atrunāts, ka Sulemanai par priekšnesumu atcelšanu jāpaziņo 35 dienas iepriekš, taču, saskaņā ar kluba sniegto informāciju, viņa to paziņojusi 34 dienas iepriekš.

Līgums liedz astoņīšu mātei uzstāties citā striptīza klubā 80 kilometru attālumā no «T's Lounge», kā arī neļauj to darīt 90 dienas pēc pēdējā plānotā priekšnesuma, tomēr Sulemana aizliegumus nav ņēmusi vērā. Piektdien paredzēta viņas pirmā uzstāšanās Holivudas striptīza klubā «Playhouse Gentleman's Club».

Lietas dokumentiem pievienota līguma kopija, taču tajā aizsegts Sulemanai solītā honorāra apjoms.

«T's Lounge» pieprasa kompensāciju, kas lielāka par 15 000 dolāriem (8600 latiem). Lietas materiālos teikts, ka Sulemanas radītie zaudējumi esot «nekonstatējami» un ka viņa nodarījusi «nelabojamu kaitējumu».

Sulemana mākslīgās apaugļošanas ceļā dzemdējusi 14 bērnus, kurus audzina viena. Pēc astoņīšu piedzimšanas 2009.gadā viņa vairākkārt nonāca ārzemju mediju uzmanības lokā finansiālo problēmu dēļ.

Nesen Sulemana paziņoja par bankrotu. Lai nopelnītu, viņa pārdevusi savas un bērnu fotogrāfijas tenku žurnāliem, kā arī fotografējusies puskaila britu žurnālam «Closer».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu