Astrologi: Tas notiek reizi 50 gados. Latvijā dzims pasaulslavens cilvēks (98)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

No 2014. gada jūlija sākuma līdz 17. septembrim planētu stāvoklis ir ļoti labvēlīgs talantīgu bērnu dzimšanai. Šāds planētu izvietojums ir tikai reizi 50 gados. Iespējams, ka šajā laikā Latvijā dzims kāds nākotnē pasaulslavens cilvēks.

«Sievietes, kuras drīzumā gatavojas kļūt par mātēm, var plānot bērna piedzimšanu no 2014. gada jūlija sākuma līdz 17. Septembrim. Tas ir laiks, kad procentuāli daudz dzims veiksmīgu un talantīgu cilvēku, kuri atstās jūtamu ietekmi uz visas sabiedrības dzīvi,» norāda vēdiskais astrologs, E-astrologs vēdisko studiju autors Edmunds Višņevskis.

Pēc vēdiskā astrologa skaidrojuma, 2014. gads būs nozīmīgs ar to, ka Guru jeb Jupiters 19. jūnijā ieies Karka raši jeb Vēža zīmē. Šajā zīmē Guru ir spēcīgākajā stāvoklī (učā) un atradīsies līdz 2015. gada 14. jūlijam. Guru ir veiksmes, vieduma, dharmas un labklājības rādītājs un atbild arī par bērniem. Guru atrašanās učā uz kādu laiku sakritīs ar vēl citām veiksmīgām planētu pozīcijām, jo arī Šaņi (Saturns), kas atbild par visu karmu kopumā, līdz 2014. gada 3. novembrim atradīsies učā. Rādītājs, kad vienlaicīgi divas tik nozīmīgas planētas kā Šaņi un Guru ir učā, notiek apmēram reizi 50 gados. Iepriekš šāds tranzīts bija laika periodā no 1954. gada 9. septembra līdz 1955. gada 1. oktobrim. 2014. gada jūlijā vienlaicīgi bÅ «s arī labi pozicionēts Šukra jeb attiecību un radošo talantu rādītāja Venera un Budha jeb intelekta un komunikācijas rādītājs Merkurs.

«Līdz 2014. gada 17. septembrim veiksmīgā stāvoklī atradīsies vairākas grahas jeb dievības,» precizē astrologs.

Astrologi.lv veidotājs, sertificēts astrologs Kristaps Baņķis: «Centāmies šo astroloģisko ziņu paust pietiekami laicīgi, jo šobrīd vēl var paspēt parūpēties par savu pēcnācēju piedzimšanu ļoti labvēlīgā planētu stāvoklī. Skaidrs, ka neviens astrologs neizsniedz garantijas talonu, ka tieši konkrētajam pārim dzims talantīgākais bērns, tomēr individuāli sastādīts horoskops var daudz ko pateikt priekšā. Mēs arī nemudinām tikai šī iemesla iespaidā sasteigt savas dzīves svarīgu notikumu, bet, domāju, ka daudziem pāriem tas var pozitīvi stimulēt izšķirties par labu šādam solim. Turklāt jāņem vērā, ka nākamais ir Koka Zirga gads un Latvija kā Zirga gadā dzimusī patiesi varētu pasaulei dāvāt savu pasaulslavenu talantu. Arī pētījumi rāda, ka starp Zirgiem patiesi atrodami salīdzinoši vairāk daudz jaudīgu valstsvīru, mākslinieku, mūziķu un Kosmosa apguvēju nekā starp citiem Austrumu dzīvnieku gadu pārstāvjiem.»

Virtuālo pūdžas programmu «Dhiana

Komentāri (98)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu