Astrologs brīdina par Veneras cilpām, kas ietekmēs finanses un veselību (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: danielmoyle, CC BY-SA 2.0

21.decembrī plkst.19:11 gaidāmi īstie Ziemas Saulgrieži. Pateicoties īpašam planētu stāvoklim un enerģētikai, šo brīdi var izmantot tautas ticējumu un rituālu izpildīšanai. Bet, sākot ar 22.decembri līdz pat 31.janvārim dzīvosim retrogrādas Veneras iespaidā, kas atstās būtisku ietekmi naudas un attiecību jautājumos, vēsta Astrologi.lv.

Katram veikumam ir atrodams piemērotākais brīdis, lai nestu kāroto ieguvumu. Īpaši, ja izvēlētajā brīdī, ir vairāku piemērotu planētu mijiedarbība. Astrologi.lv norāda, ka tieši šāds brīdis sakritis zīmīgajā 21.decembra vakarā.

«Latviešiem vienmēr īpaši piepildīts brīdis ir bijis Ziemassvētku laiks. Šogad īstie Ziemas Saulgrieži, Saulei pārejot Mežāža zīmē, sagaidāmi 21.decembrī plkst.19:11. Tiesa, līdz plkst. 20:28 jāpaciešas, kamēr sākas daudz harmoniskākā 20.Mēness diena. To Astrologi.lv Mēness kalendārs uzrāda kā izlēmības laiku, kad ieteicams ievērot tradīcijas, uzsākt kaut ko jaunu, pieņemt svarīgus lēmumus, pavadīt laiku mājās, uzmanību veltot saimnieciskām un ģimenes lietām. Par radniecisko saišu stiprināšanu un atpūtu vēsta arī 6.Saules diena. Tātad - no plkst.20:28 pienācis īstais brīdis visiem Ziemassvētku rituāliem!» skaidro sertificēts astrologs Kristaps Baņķis.

«Tieši šajā vakarā visu savu spēku būs sakoncentrējusi par mīlu, naudu un veiksmes maģijas rituāliem atbildīgā planēta Venera. Visa planētas enerģētika ir kā «savilkta dūrē», sniedzot atbalstu pārdomātiem un ļoti svarīgiem soļiem. Piemēram, ieteicams veikt virkni maģisko rituālu - laimes liešanu, talismanu izgatavošanu un uzstādīšanu, rotu uzlikšanu, īpašu apģērbu uzvilkšanu, apdāvināšanu, uguns rituālu un mīlas tēmu jebkāda veida aktualizēšanu. Viens no rituāliem, ko patiesi silti ieteiktu, būtu naudas maka iekārtošana un latvisko eiro monētu ievietošana tajā! Tas var atnest lielāku finanšu veiksmi visam nākamajam gadam. Un, protams, pirts apmeklējums, kas šajā vakarā ir īpaši svētīgs un veselīgs rituāls miesas un gara vienotībai. Šāds rituāliem un īpašām domām atvēlams laimības brīdis gan ir īss - nepilnas trīsarpus stundas. Jau plkst.23:53 Venera met cilpu, nonākot retrogrādā, jeb no Zemes raugoties, atpakaļejošā kustībā,» precizē sertificēts astrologs Kristaps Baņķis.

Veneras cilpa ilgs līdz pat 31.janvārim, bet tā ietekmi daudzi jutīs līdz pat 4.martam. sertificēts astrologs Kristaps Baņķis šo periodu tēlaini nosaucis par «mīlestības pinekļiem», dēļ problēmu veicināšanas mīlas lietās. Šajā laikā taupīts tikšot pat uz mīlestības rēķina, intīmajās attiecībās būšot novērojams vēsums un savstarpēja nesaprašanās. Tas esot sarežģīts laiks laulības slēgšanai, jaunu attiecību veidošanai un randiņiem.

«Ja gribi iziet sauss no ūdens, jāpiestrādā pie emociju savaldīšanas un jārod harmonija tur, kur tās šķiet, ka nav. Jāsaprot, ka mīlas dzīve stāv krustcelēs un, jo vairāk pats palīdzi partnerim saprast savas vēlmes, jo skaidrāk izsakies, jo mierīgāka kļūs mīlas dzīve. Jāņem vērā, ka pēc strīda būs grūti izlīgt dēļ principiālas nevēlēšanās piekāpties. Piekāpšanos partneri uzskatīs kā savu pozīciju zaudēšanu. Tāpēc nevajadzētu problemātisku situāciju novest līdz «vārīšanās punktam». Tāds ir šā laika gars,» skaidro sertificēts astrologs Kristaps Baņķis.

Retrogrādas Veneras periods likšot vairāk aizdomāties par šādiem jautājumiem: «Vai man notiekošais patiesi patīk?», «Ko es patiesībā gribu?», «Vai man ir vajadzīgas šīs attiecības?», «Kas notiek ar manu izskatu?». Kā norāda astrologs, šāda apstāšanās un paskatīšanās uz sevi un partnerību varot būt gan jaunas vēsmas uzjundoša, gan kā «pēdējais punkts uz «i»». Tādēļ diezgan loģiski, ka daudzas ģimenes piedzīvošot īstus meksikāņu seriālus vai apzināsies, ka pieķeršanās ir sevi izsmēlušas.

Retrogrādā Venera tiecas atgriezt reiz mīlētos, tādēļ šajā periodā vairāk kā citkārt «veca mīlestība nerūs». Tas viss, lai gūtu pieredzi no pagātnes pārvērtēšanas. Tomēr vairāk par visu esot jāatturas sākt attiecības, no kurām tiek gaidīta noturība. Viss domāts pieredzes uzkrāšanai, bet ne ilgam laikam.

Venera ir atbildīga arī par finanšu jautājumiem, tādēļ tās ačgārnajā kustībā pieņemt nopietnus finanšu lēmumus esot pārsteidzīgi un kļūdaini. Daudziem radīsies grūtības ar naudu un īpašumu iegādi. Vajadzētu atturēties no lieliem pirkumiem, ieguldījumiem, mākslas un greznuma priekšmetu iegādes. Labāk neaizņemties un nevienam neaizdot naudu, jo to būs grūti atdod. «Izmanto laiku, lai pats atdotu parādus!» uzsver zvaigžņu ciklu pētnieks.

Veneras ietekmē atrodas skaistuma industrija, tāpēc jaunu zīmolu ieviešana un jaunu veikalu atvēršana ar pakalpojumiem un smukumu saistītās sfērās nebūšot veiksmīgas. Arī kosmētiskās operācijas šajā laikā maksimāli jāierobežo, jo viens no izplatītākajiem veidiem, ka «sanāca ne tā, kā gribējās» vai «vēlāk - pārdomāju».

«Stājoties attiecībās, dodot solījumus, ieguldot līdzekļus, izdarot svarīgas izvēles retrogrādās Veneras laikā, ikviens riskē kļūt par Pelnrušķīti, kura laikus nepaspēja pamest balli...» uzsver portāla Astrologi.lv veidotājs Kristaps Baņķis.

Viens no sarežģītākajiem periodiem retrogrādās Veneras pārvaldītajā laikā esot saistāms ar 11.-17.janvāri, kad Venera pieslēdzas spriedzes pārpildītai planētu grupai. Tā kā laiks sakrīt arī ar Pilnmēnesi, tas būšot emocionāla uzbudinājuma un konfliktu pilns. To vajadzētu pārlaist par katru cenu neieķeroties jautājumos «būt - nebūt?», «mīl - nemīl?», «tagad vai nekad?!».

«Tā kā nekas nav nedz labs, nedz slikts, tad arī retrogrādās Veneras laiks ir izmantojams virknei pateicīgu nodarbju: sevis izzināšanai, sen iesākto darbu pabeigšanai, radošu un māksliniecisku izpausmju attīstīšanai. Ieteicams izrevidēt skapi un atbrīvoties no veciem apģērba gabaliem, nodarboties ar rokdarbiem un vaļaspriekiem, apmeklēt teātrus, muzejus un izstādes, biežāk doties pie dabas, lai gūtu enerģijas lādiņu, un vairāk veltīt uzmanību mīļajiem un tuvajiem,» uzsver sertificēts astrologs Kristaps Baņķis.

http://www.superhoroskopi.lv.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu