Astronauts-pašdarbnieks uz Marsa atrod citplanētiešu bāzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Amerikāņu astronauts-pašdarbnieks, kurš pētī zvaigznes un planētas, neizejot no mājām, uz Marsa virsmas pamanījis «mākslīgas izcelsmes objektus».

Pētot Marsa karti ar «Google Mars» servisa palīdzību, pamanījis «dzīvojamās ēkas», par kurām paguvis pavēstīt visai pasaulei.

«The Daily Mail» ziņo, ka ekstravagantā amerikāņa Deivida Martinesa paziņojums ātri vien izplatījās interneta vidē un skatītāji bijuši neizpratnē - parasta cilvēka acs šajā video saskatīja vien izplūdušus plankumus.

Martiness arīdzan nosauca precīzas šīs vietas koordinātes - tādā veidā katrs interesents to var apskatīt pats.

«Šo objektu es nodēvēju par «Alfa biostaciju», jo uzskatu, ka tur kāds dzīvo vai dzīvoja,» skaidroja Martiness savā video paziņojumā.

«Objekts ir neparasts, jo tā garums pārsniedz 210 metrus, bet platums - 45 metrus. Tas izskatās pēc cilindra vai vairākiem cilindriem. Tā var būt elektrostacija, bioloģiskās produkcijas glabātava vai izdaiļota garāža...ceru, ka tur nav ieroču,» skaidro debesu pētnieks.

«Lai arī kurš to uzstādīja, domāju, ka tas darīts ar mērķi. Var būt, ka stacija paredzēt nogurdinātiem kosmiskajiem ceļotājiem. Varbūt to uzbūvēja NASA (ASV Nacionālās Aeronautikas un kosmosa pārvalde), taču nezinu, vai viņi to atzītu. Es gan šaubos, ka NASA. Diez vai viņi paši par to zina,» sacījis Martines.

Martinesa video internetā kļūst arvien populārāks, taču nedz NASA, nedz «Google» pagaidām to nekomentē.

Tikmēr eksperti skeptiski par debesu zinātāja atklājumu - «mīklainais objekts» esot vien kosmiskā starojuma radīts efekts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu