ASV pēc kārtējā strīda Latvijas piederīgā draugam krūtīs ietriec nazi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

ASV par drauga saduršanu aizturēta Latvijas valstspiederīgā, vēsta laikraksts «New York Daily News».

Ņujorkas policija Latvijā dzimušo 22 gadus veco Jekaterinu Pūsepu atrada agrā piektdienas rītā uz ielas pie pāra mājokļa.

Histēriski raudošā jaunā sieviete bija notašķījusies ar asinīm un pārliekusies pāri smagi savainotajam 22 gadus vecajam Alekam Kacnelsonam, kas gulēja uz ietves, asinīm šļācoties no durtas brūces krūtīs.

Plaušās un sirdī sadurtais Kacnelsons nogādāts slimnīcā, kur viņam veikta operācija. Viņa stāvoklis ir smags, bet stabils.

Kā laikrakstam stāstīja kaimiņi, pārim bijušas vētrainas attiecības un viņi bieži strīdējušies. Liktenīgajā vakarā kaimiņi dzirdējuši skaļu klaigāšanu un trokšņus.

Ar diviem nažiem bruņotā Pūsepa draugam uzbrukusi koridorā ārpus dzīvokļa durvīm, iedurot vienu nazi krūtīs. Tūlīt pēc tam sieviete skaļi kliegusi: «Zvaniet 911!»

Kā policijai stāstīja aculiecinieki, Pūsepa pēc tam palīdzējusi ievainotajam draugam nokāpt pa kāpnēm lejā un viņš sabrucis uz ietves.

Vētraino attiecību dēļ pāris jau iepriekš nonācis policijas redzes lokā. Martā Kacnelsons tika apcietināts par uzbrukumu Pūsepai. Toreiz vīrietis nedēļas nogali pavadīja cietumā un pēc Pūsepas prasības tiesa noteica Kacnelsonam aizliegumu tuvoties sievietei.

Tomēr pāris turpināja dzīvot kopā dzīvoklī Ņujorkā.

Sieviete sākotnēji policistiem apgalvoja, ka Kacnelsons pats sevi sadūris ķīviņa laikā, taču vēlāk atzinās uzbrukumā aiz greizsirdības.

Pūsepai sestdienas rītā Manhetenas krimināltiesā nolasītas apsūdzības uzbrukumā un slepkavības mēģinājumā, nosakot drošības naudu 125 000 ASV dolāru apmērā.

Notiesāšanas gadījumā viņai draud astoņu līdz 25 gadu cietumsods.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu