ASV veic kratīšanu Džastina Bībera privātajā lidmašīnā (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Meklējot narkotikas, piektdien pārmeklēta skandalozā kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera privātā lidmašīna, taču nekādas aizliegtas vielas tajā netika atrastas. 19 gadus vecais dziedātājs un viņa pavadoņi tika pratināti vairākas stundas, sacīja anonīms informācijas avots ASV robežsardzē.

Pārbaude tika veikta tāpēc, ka robežsargi saoduši, ka vairāki Bībera lidmašīnas pasažieri smirdējuši pēc marihuānas. Taču pēc vairākām stundām Bībers un viņa pavadoņi tika atlaisti. Nevienam neuzrādīja apsūdzību.

Piektdien saistībā ar narkotiku glabāšanu tika izvirzīta apsūdzība Bībera draugam «Lil Za». Viņš uzņēmās atbildību par policijas reidā Bībera mājā atrasto narkotisko vielu MDMA, paziņoja Losandželosas prokuratūra.

Apsūdzība iekļauts arī punkts par Losandželosas apgabala šerifa cietuma demolēšanu, kurā viņš pēc aresta tika ievietots.

Kā jau ziņots, Bīberu šomēnes Maiami aizturēja par braukšanu reibumā un ar nederīgu autovadītāja apliecību, kā arī pretošanos policijai. Pagājušonedēļ viņam Kanādā tika uzrādīta apsūdzība par uzbrukumu limuzīna šoferim.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu