Atbild eksperte: Kāpēc tik daudz vientuļu cilvēku? (55)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Portāls «Apollo» piedāvā iespēju uzdot jautājumu Ingai Janovskai. Jautājumi var būt par jebkuru dzīves tēmu, un jūs saņemsiet izsmeļošu atbildi uz tiem.

Vairāk lasi un uzdod jautājumus šeit

Jautājums:

Kā jūs domājat, kāpēc mūsdienās vientuļu cilvēku kļūst aizvien vairāk un vairāk? tas notiek neskatoties uz to, ka urbanizācijas rezultātā mēs dzīvojam ciešākā sabiedrībā. Kāpēc aizvien grūtāk atrast savu pāri? Kāpēc tik daudz labu cilvēku cieš no vientulības? Kā to izmainīt? Kā satikt savu cilvēku?

Atbild Inga Janovska:

Labi cilvēki reti cieš no vientulības, viņi visbiežāk izbauda vienpatnību. Ciešanas - tas ir slikts rādītājs.

Iemeslu var būt daudz, viens no galvenajiem, ka mūsdienu ģimenēs nemāca attiecību veidošanu. Daudzi pat uzskata, ka «attiecību veidošana» ir slikts vārdu salikums.

Daudzas dāmas pēcbalzaka vecumā turpina gaidīt savu sapņu princi, kaut pašas neapzinās, ka sen jau nav princešu vecumā.

Arī senāk bija vecmeitas un vecpuiši, bet ne tik daudz kā šodien, jo kādreiz centās meklēt vairāk iespējas dzīvot ģimenē, sadarboties, veidot attiecības.

Tagad vairums ļaužu attiecības neveido, bet gan gaida ideālo sakritību. Arī ekonomiskais faktors, kas kādreiz saliedēja nesaskanīgas ģimenes izdzīvošanas nolūkā, tagad, par laimi, nav aktuāls.

Komentāri (55)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu