Atjaunos Vanšu tilta margas, aizkrāsos grafiti uz Salu tilta balstiem (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Tuvākajā laikā pašvaldība atjaunos Vanšu tilta margas Daugavas augšteces pusē, veicot to attīrīšanu no rūsas un krāsošanu. Šiem mērķiem Rīgas dome atvēlēs gandrīz 50 tūkstošus latu, par ko šodien vienojās Satiksmes un transporta lietu komitejas deputāti, portālu «Apollo» informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Savukārt bērnu ratiņu nobrauktuves izveidošanai pie Vanšu tilta kāpnēm pašvaldība atvēlēs apmēram 6,5 tūkstošus latu.

Komitejas priekšsēdētājs Vadims Baraņņiks atgādina, ka šogad margas jau tika nokrāsotas tilta otrā pusē, kur gājēju un velosipēdu celiņš ved uz Pārdaugavu, tostarp uz Ķīpsalā ierīkoto jauno atpūtas vietu. «Vanšu tilts līdz rudenim būs kļuvis par vēl vienu sakārtotu vietu pilsētā,» norāda Baraņņiks.

Šogad vēl paredzēts tilta pār Mārupīti Ojāra Vācieša ielā margu un ietves remonts, kā arī gājēju ietvju gar Māras dīķi un Saules alejas brauktuves remonts, kam kopumā tiks izlietoti apmēram 27 tūkstoši latu.

Komiteja arī akceptēja 1700 latu piešķiršanu Salu tilta balstu grafiti zīmējumu aizkrāsošanai pie jaunās Spīķeru promenādes.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu