Atjaunota 11. tramvaja kustība pār Brasas tiltu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Otrdien atjaunos 11. maršruta tramvaja kustība pār Brasas tiltu, kas bija slēgta pēc maģistrālā ūdensvada avārijas pagājušajā ceturtdienā.

Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļā portālu «Apollo» informēja, ka 11. tramvaja satiksme tiks atjaunota pulksten 12. No pulksten 13.30 tiek pārtraukta 11.A autobusu maršrutu kustība (Brasas stacija – Krišjāņa Barona iela), bet no pulksten 14.00 arī 11.B autobusu maršrutu kustība (Struktoru iela – Saules dārzs).

Tomēr joprojāmbūs mainīts 9. autobusa maršruts. Autobusi no centra kursē pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Mazo Biķernieku ielu, Biķernieku ielu, Struktoru ielu, Brīvības ielu, Gustava Zemgala gatvi, Gaujas ielu līdz Brasas tiltam un tālāk pa maršrutu.

Virzienā uz centru 9.maršruta autobusi kursē līdz Gaujas ielai (apgriešanās loks), tālāk pa Gustava Zemgala gatvi, Brīvības ielu un tālāk pa maršrutu.

Taču sakarā ar ūdensvada remontdarbiem citu transporta līdzekļu satiksme uz Brasas pārvada ir slēgta, aizliegta arī gājēju kustība.

Uzņēmums «Rīgas ūdens» prognozē, ka satiksmi uz Brasas pārvada varēs pilnībā atjaunot līdz trešdienai, 10.martam.

Līdz brīdim, kad satiksme būs pilnībā atjaunota, teritorijā ap tiltu, kā arī Sarkandaugavā un Mežaparkā dežurēs Valsts policijas un Rīgas pašvaldības policijas pārstāvji, palīdzot iedzīvotājiem atrast apbraucamos ceļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu