Atkal kāda sieviete saindējusies ar sēnēm un nogādāta slimnīcā

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Daugavpilī piektdien atkal kāda sieviete saindējusies ar sēnēm.

Valsts policijas pārstāve Ieva Rekšņa aģentūru BNS informēja, ka 46 gadus veca sieviete Daugavpilī saindējusies ar sēnēm un nogādāta slimnīcā.

Kārtības sargi un veselības speciālisti atkārtoti aicina cilvēkus pārliecināties par salasīto sēņu nekaitīgumu veselībai un, ja par to ir kaut mazākās šaubas, uzturā sēnes nelietot.

Jau vēstīts, ka Vidzemes slimnīcā joprojām turpina ārstēties trīs pieaugušie - divi vīrieši un viena sieviete, kuri pagājušajā svētdienā maltītes laikā pārpratuma dēļ ieēda mušmires. Kopīgajā mielastā piedalījās arī piecgadīga meitenīte, kura smagi saindējās un patlaban ir nogādāta Hamburgas slimnīcā aknu transplantācijai.

Speciālisti skaidro, ka pēc saindēšanās ar sēnēm noteicošais ir ārstēšanās periods no sestās līdz 16.dienai kopš saindēšanās, kuru pārciešot cerības atveseļoties ir lielākas. Tas, kā cilvēks šo periodu spēj pārciest, atkarīgs arī no tā, vai pacients nesirgst ar kādām citām kaitēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu