Atklājies, kas apzadzis Brunejas karalisko pāri (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Viena no Brunejas sultāna miesassardzēm tiek apsūdzēta vairāk nekā 20 miljonus eiro vērtu dārglietu zādzībā un to aizvietošanā ar viltojumiem, ziņo «Daily Mail».

35 gadus vecā Brunejas sultāna miesassardze Fatima Lima tiek apsūdzēta par divu lielu dimantu zādzību no Brunejas sultāna nu jau bijušās sievas Mariamas Azizas dzīvokļa Londonā.

Lima no sultāna bijušās sievas seifa paņēmusi divus 12,71 karātu zilganas nokrāsas dimantus 15 miljonu eiro vērtībā un aizvietojusi tos ar 200 eiro vērtiem viltojumiem. Singapūras pilsone tiek vainota arī 2 miljonu eiro vērtas kakla rotas zādzībā. Tas Limai izdevies, kad viņai sultāna bijušās sievas meitu izdevies pierunāt dimantus «uz dažām stundām aizdot».

Tāpat viņa tiek vainota 3,5 miljonus eiro vērtas rokassprādzes zādzībā, kuru viņai bija uzticēts uzmanīt, kamēr sultāna bijusī sieva nodevās azartspēlēm. Pēc tam Lima apgalvojusi, ka rokassprādzi nav saņēmusi un aizdomās par zādzību tika turēta nama apkopēja.

Lima zagusi karaliskā pāra dārglietas, lai nomaksātu savus azartspēļu parādus.

Brunejas sultāns ir viens no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē. Viņš un bijusī sieva, kādreizējā stjuarte, apprecējās 1986.gadā un viņu 21 gadu ilgušajā laulībā dzima četri bērni.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu