Atklās interaktīvu izstādi «Bērni uz Mēness» (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien plkst.12 modes un izklaides centrā «Rīga Plaza» tiks atklāta izstāde «Bērni uz Mēness», kas interaktīvā veidā ļaus ieskatīties kosmosa dzīlēs un atklāt izplatījuma noslēpumus.

Kā informēja «Rīga Plaza» mārketinga vadītāja Dace Āmare, izstāde būs gluži kā ceļojums kosmosā, kur bērni varēs uzzināt daudz jauna, apskatīt interesantus eksponātus un pat piedalīties dažādos eksperimentos un iejusties kosmonauta lomā.

Pasākuma mērķis ir praktiskā un iesaistošā veidā veicināt bērnu zinātkāri, ievadot viņus pārsteidzošajā Visuma iekarošanas ceļojumā. Lai arī izstāde vairāk paredzēta sākumskolas vecuma bērniem no pieciem līdz 14 gadiem, tās rīkotāji ir pārliecināti, ka pasākums sniegs izglītojošu un izklaidējošu pieredzi visai ģimenei.

Jaunākajiem viesiem būs iespēja apskatīt, izzināt un uzņemt jautras fotogrāfijas pie kosmosa kuģu un raķešu replikām, kā arī aplūkot Saules sistēmas atveidu ievērības cienīgā izmērā. Minētās ir vien dažas no izklaidēm, kas ilustrē to, kā tehnoloģiju attīstība ļāvusi iegūt ievērojamu informācijas daudzumu par kosmosu. Izstādes rīkotāji piedāvā iespēju aizceļot uz Mēnesi un pastaigāties pa to caur dažādām interaktīvām atrakcijām un fotogrāfijām.

Pieaugušie kopā ar mazajiem varēs apskatīt fotoizstādi ar attēliem no Eiropas Kosmosa aģentūras (EKA) un NASA jeb Nacionālās aeronautikas un kosmosa administrācijas arhīva, vairākas fotogrāfijas papildinās astronautu autogrāfi.

Pieteikšanās bezmaksas izstādes «Bērni uz Mēness» apmeklējumam elektroniski iespējama, rakstot uz e-pasta adresi «info@rigaplaza.lv» vai zvanot pa tālruni 67633733.

Izstāde «Bērni uz Mēness» modes un izklaides centra «Rīga Plaza» apmeklētājiem būs pieejama līdz 30.martam.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu