Atklās Latvijā pirmo koku tērpu modes skati

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.esaugu.lv

Sestdien, 2012. gada 4. augustā, Vērmanes dārzā (Rīgā) plkst. 13.00 tiks atklāta koku tērpu modes skate – «Audz liels, stiprs un vesels!».

Modes skatē būs apskatāmi 7 koku tērpi, kurus gandrīz 3 nedēļu garumā darinājuši 7 dažādi tērpu autori no Latvijas. Modes skates atklāšanas laikā būs iespējams uzzināt vairāk par tērpu tapšanas gaitu un brīnumu mežā notiekošo, tikties ar autoriem, uzklausīt žūrijas vērtējumu, kā arī izteikt savas domas par to, kā māksliniekiem izdevies apģērbt kokus, lai atgādinātu, cik ļoti būtiski ir sekot līdzi bērnu veselības stāvoklim. Modes skati rīko Bērnu klīniskā universitātes slimnīca, portāls www.esAugu.lv un sabiedrisko attiecību kompānija «Divi gani».

Koku tērpu modes skate «Audz liels, stiprs un vesels!» ir ceļš, lai vēl nebijušā veidā vecākiem atgādinātu, ka bērnu augšanas rādītājiem jāseko līdzi nepārtraukti, lai laikus novērstu veselības problēmas, ja tādas ir. Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas portālā www.esAugu.lv ikviens var pārbaudīt, vai bērna augums atbilst viņa vecumam.

Koku tērpu modes skates ietvaros Vērmanes dārzā 7 darinātie koku tērpi būs apskatāmi līdz Rīgas svētkiem. Ikvienam gan modes skates atklāšanas dienā, gan līdz 4. septembrim mājas lapā www.esAugu.lv būs iespēja nobalsot par sev tīkamāko tērpu. Modes skates atklāšanas dienā ikviena balss būs 5 punktus vērta, bet žūrijas balss – 20 punktus vērta.

Koku tērpu modes skates žūrija, kas novērtēs tērpus un nosauks savus favorītus, būs Natālija Jansone (dizainere, brīnišķīgu tērpu radītāja), Santa Didžus (aktrise, raidījuma «Māmiņu klubs» vadītāja), Beāte Ligere (portāla «Stils Bez Tabu» galvenā redaktore), Inese Apse-Apsīte (Latvijas zīmolu radītāja), Liene Cipule (Veselības ministrijas parlamentārā sekretāre), Laura Zvirbule (sabiedrisko attiecību kompānijas «Divi gani» līdzīpašniece un projektu «Baby Box – vieta bērna dzīvībai» un «esAugu.lv» vadītāja) un Gatis Kokins («Lattelecom» padomes priekšsēdētājs, 5 bērnu tēvs). Pasākumu vadīs operdziedātāja Evita Zālīte un aktieris Andris Gross.

Modes skatē būs apskatāmi tādi koku tērpi kā «Dvēselīte», «Ķiplociņš», «Jautrais spēkavīrs», «Ļausim bērniem uzziedēt!», «Es augu un esmu laimīgs!», «Pēk-pēk dancis» un «Ligzdā». Koku tērpu skices iespējams apskatīt www.esaugu.lv/site/30295.

www.esAugu.lv ir mājas lapa, kas tapusi sadarbībā ar Bērnu klīniskās universitātes slimnīcu, lai skaidrotu bērna attīstības un augšanas nianses. Tā ir mājas lapa, kurai savu atbalstu izteikušas vairums Latvijas slimnīcu ar mērķi vecākiem atgādināt, cik ļoti uzmanīgi jāseko līdzi savu bērnu augšanas rādītājiem. Jo savlaicīgāk konstatētas veselības problēmas, jo lielākas izredzes tās uzveikt!

2012. gada 4. augustā jau no plkst.13.00 ikviens ir gaidīts Vērmanes dārzā, lai kopīgi atklātu Latvijā pirmo koku tērpu modes skati «Audz liels, stiprs un vesels!».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu