Atklās rekonstruēto bērnu un jauniešu interešu izglītības centru «Mīlgrāvis»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Trešdien, 10.februārī pl.10.00, lai iepazītos ar pirmā latviešu mecenāta, filantropa un sabiedrībā pazīstamā kultūras darbinieka Augusta Dombrovska Rīgas pilsētas pašvaldībai mantojumā atstātajiem īpašumiem – kultūras pili «Ziemeļblāzma» un bērnu un jaunatnes centra «Mīlgrāvis» ēku Baltās Baznīcas ielā 14, Vecmīlgrāvi apmeklēs Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks un Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane, portālu «Apollo» informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Kultūras pils apmeklējuma laikā  plānots prezentēt pērn izstrādāto kultūras pils rekonstrukcijas un restaurācijas tehnisko projektu, savukārt pēc «Ziemeļblāzmas» apskates amatpersonas dosies uz netālu esošo bērnu un jaunatnes centru «Mīlgrāvis», lai atklātu jaunās, rekonstruētās un restaurētās interešu izglītības iestādes telpas.

Rīgā kopā ir 13 interešu izglītības iestādes, kas īsteno kultūrizglītības, tehniskās jaunrades, vides un sporta izglītības, gan arī citas atbilstoši audzēkņu pieprasījumam veidotas programmas. Pagājušajā mācību gadā interešu izglītības iestāžu pulciņos Rīgā līdzdarbojās vairāk nekā 23 980 audzēkņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu