Atklās Zigmaram Liepiņam veltītu izstādi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien, 9. augustā pl. 15.00 tirdzniecības centrā «Spice» tiks atklāta komponista Zigmara Liepiņa 60 gadu jubilejai un koncertturnejai «Atgriešanās» veltīta izstāde.

Izstādē būs aplūkojamas fotogrāfijas no komponista privatā arhīva, kā arī videohronikas, fragmenti no koncertiem, teātra izrādēm un operām, kuru autors ir Zigmars Liepiņš. Izstādes atklāšanas dienā – 9. augustā pl. 15.00 mediju pārstāvjiem un visiem interesentiem pie tirdzniecības centra «Spice» informācijas centra būs iespēja personīgi tikties ar Zigmaru Liepiņu un piedalīties izstādes atklāšanas koncertā, kas ieskandinās drīzumā gaidāmo koncertturneju «Atgriešanās», kurā uz skatuves atkal redzēsim Mirdzu Zīveri, Imantu Vanzoviču, Igo, Aivaru Brīzi, Niku Matvejevu, Fredi, Ufo, Ievu Kerēvicu, Zani Dombrovsku, Gintu Krievkalni un Donu.

Pipildvilcieni skatītāju ērtībai

Ņemot vērā milzīgo skatītāju interesi par gaidāmajiem koncertiem, un faktu, ka 23. augustā Dzintaru koncertzālē paredzētais concerts ir pilnībā izpārdots, 24. augustā notiks papildkoncerts, uz kuru atlicis vairs pavisam nedaudz biļešu. Tāpat pēdējie desmiti biļešu ir pieejami uz koncertiem «Atgriešanās» 19. augustā Liepājas Olimpiskajā centrā, 25. augustā Valmieras Kultūras centrā un 26. augustā Krustpils Tautas namā.

Rīdzinieku ievērībai – pēc koncertiem Dzintaru koncertzālē 23. un 24. augustā a/s «Pasažieru vilciens» ir nozīmējusi papildvilcienus, kas no Majoru stacijas dosies uz Rīgu pl. 00.07. Brauciena maksa šajos vilcienos atbildīs standarta tarifiem un pašažieriem, kas iegādāsies biļetes turp un atpakļ ceļam būs iespēja saņemt 5% atlaidi no brauciena cenas.

Biļetes uz Zigmara Liepiņa jubilejas koncertiem «Atgriešanās» nopērkamas visas «Biļešu paradīzes» kasēs, bet tirdzniecības centra «Spice» informācijas centrā izstādes laikā biļetes būs pieejamas ar 20% atlaidi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu