Atklāta metode kā notievēt 7 dienu laikā! (136)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Notievēšanas programma, kas guvusi ievērojami lielu atsaucību Zviedrijā, Somijā un Norvēģijā beidzot ir pieejama arī Latvijā! Ziemeļeiropas Veselības Aģentūra piedāvā apmaksāt individuāli pielāgotu notievēšanas plāna izveidi.Pašam jāsedz tikai reģistrācija svara zaudēšanas programmā – 35.00 Ls. Savu notievēšanas programmu vari izveidot aizpildot testu šeit [s:45558]

Katru dienu saņemam desmitiem vēstuļu no sievietēm dažādās Latvijas vietās, kuras veiksmīgi zaudējušas svaru. Pie tām sievietēm, kuru fotogrāfijas mūs iedvesmo visvairāk, arī aizbraucam ciemos lai uzzinātu viņu stāstu.

NordenHealth.com

Vakar apritējusi nedēļa, kopš reģistrējies notievēšanas programmā. Tu izskaties lieliski!

Paldies! Viegla sajūta!

Vai iepriekš esi mēģinājusi notievēt?

Esmu. Kura gan sieviete nav mēģinājusi notievēt? Katrai savs stāsts, savas ķibeles. Pēdējais mēģinājums bija man īpaši grūtā dzīves periodā, kad izšķīros no sava drauga. Tieši gadu pēc Martas piedzimšans – joprojām biju apaļa, svars galīgi negribēja atkāpties, lai arī ko darītu.

Ko Tu darīji, lai notievētu?

Iedvesmojoties no žurnālā lasītās intervijas ar sievieti no Zviedrijas, kura nedēļas laikā notievēja par vairākiem kilogramiem, arī es vēlējos pamēģināt. Diemžēl šī programma, kurai viņa sekoja, bija pieejama tikai Zviedrijas iedzīvotājiem, tāpēc tagad, kad padzirdēju, ka šī programma ir pieejama arī Latvijā divreiz nedomāju – pieteicos! Lika izpildīt testu, kurā bija jānorāda savi ikdienas ieradumi, savas īpatnības. Testa atbildes tika nosūtītas uz Zviedriju, kur tika izveidots īpaši man pielāgots notievēšanas plāns, kas jāievēro. Tā arī darīju un tagad esmu ļoti laimīga par rezultātu!

Ko tu ieteiktu citām, kas vēlas nomest kilogramus?

Nenobīties no vārda Diēta. Šim vārdam mūsdienās ir piešķirta ļoti negatīva nokrāsa. Mūsdienīgi sastādīts diētas plāns, ļauj harmoniski un nesāpīgi zaudēt lieko svau.

Ziemeļeiropas Veselības Aģentūra piedāvā Tev kļūt par paraugu un iedvesmu citiem! Nofotogrāfē sevi pirms un pēc sava individuālā kursa iziešanas un nosūti bildes mums – uz epastu dr.ellari@nordenhealth.com iespējams ar tieši Tevi būs nākamā intervija.

www.NordenHealth.com

(Pasteidzies, piedāvājums pieejams tikai pirmajiem 30 interesentiem!)

*Apmaksāta informācija.

Komentāri (136)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu