«Atpazīsti CETURTO aktieri» un laimē vērtīgu balvu no «Philips»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Philips Latvia» sadarbībā ar portālu «Apollo» rīko konkursu «Atpazīsti aktieri!». Tā uzvarētājs tiks pie vērtīgas balvas - «Philips AquaTouch» elektriskā skuvekļa. Katrs portāla lasītajs var iepriecināt sevi ar negaidītu dāvanu, kā arī katra lasītāja var sagādāt dāvanu vīram, draugam, tētim vai brālim! Nepieciešams tikai atpazīt aktieri, kurš bijis gan bārdas nēsātājs, gan gludi skūts kungs! CETURTĀ DIENA:

Noteikumi:

• Konkurss norisinās no 9. līdz 16. jūlijam.
• Šīs nedēļas garumā - katru darba dienu - plkst. 10:00 tiks publicēts aktiera foto. Nepieciešams tikai atzīmēt pareizo aktiera variantu, lai Jūs jau būtu vienu soli tuvāk vērtīgajai balvai!
• Par katru foto atbildēt būs iespēja līdz nākamās dienas plkst. 10:00.
• Lai tiktu pie jauna skuvekļa nav jābūt konkursa dalībniekam katru dienu, tomēr - ja piedalīsities un pareizi atbildēsit visas dienas - izredzes laimēt palielinās.

Konkursa noslēgumā no pareizi atbildējušajiem lozēsim veiksminieku, kurš tiks pie «Philips AquaTouch» elektriskā skuvekļa.

<strong>BALVAS FOTO UN APRAKSTU ATRADĪSI &Scaron;EIT.</strong>

<font face="Verdana">&laquo;<strong>www.philips.lv</strong></font>

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu