Nepieciešams:
Ātrā biezpienmaize ar rozīnēm
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
tostermaize
300g biezpiena
2 olas
100g rozīņu
cukurs
vaniļas cukurs
200g skāba krējuma
Pagatavošana:
Uz plāts izkārto tostermaizes. Uz tostermaizēm liek biezpiena masu, kas pagatavota no biezpiena, olām, rozīnēm, vaniļas cukura. Masai pielieciet cukuru pēc garšas. Biezpienmaizes liek cepeškrāsnī, 200 grādos cep, līdz tostermaižu maliņa zeltaini brūna. Karstām maizēm uzliek ar cukuru sajauktu skābu krējumu.