Ātrā biezpienmaize ar rozīnēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Nepieciešams:

tostermaize
300g biezpiena
2 olas
100g rozīņu
cukurs
vaniļas cukurs
200g skāba krējuma

Pagatavošana:

Uz plāts izkārto tostermaizes. Uz tostermaizēm liek biezpiena masu, kas pagatavota no biezpiena, olām, rozīnēm, vaniļas cukura. Masai pielieciet cukuru pēc garšas. Biezpienmaizes liek cepeškrāsnī, 200 grādos cep, līdz tostermaižu maliņa zeltaini brūna. Karstām maizēm uzliek ar cukuru sajauktu skābu krējumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu