Atradies svētdien jūrā iepūstais kaitbordists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Svētdien Engures novada Lapmežciema apkaimē jūrā iepūstais un pazudušais kaitbordists pirmdien atradies, ziņo Jūras spēku flotiles Krasta apsardzes dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Ulbina.

Viņa informēja - lai glābtu nelaimē nokļuvušo pie Lapmežciema Jūras spēku flotiles Krasta apsardzes dienesta (JSF KAD) Jūras meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs (MRCC Riga) uz notikuma vietu norīkoja Rīgas ostā dežūrējošos kuģus - JSF kuģi P-05 «Skrunda» un Valsts Robežsardzes (VRS) kuteri RK-15, iesaistīts tika arī Gaisa spēku aviācijas bāzes (GS AB) helikopters Mi-17.

Krastā atradās Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) brigāde un Pašvaldības policijas pārstāvis.

Pēc vairākkārtīgas meklēšanas un glābšanas rajona pārmeklēšanas jūrā pie Lapmežciema tika atrasta kaitborda bura, un ap plkst.2 naktī meklēšanas un glābšanas darbi tika pārtraukti, kurus šorīt jūrā pie Lapmežciema un Klapkalnciema atsāka JSF kuģis P-05 «Skrunda» un GS AB helikopters Mi-17.

Izrādījās, ka kaitbordists svētdien ap plkst.21.30 paša spēkiem tika krastā, taču par šo faktu glābšanas dienestiem paziņoja tikai šodien ap pusdienlaiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu