Atraktīvā veidā pievērsīs uzmanību bedrainajām ielām (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Lai pievērstu uzmanību problemātiskajiem ceļiem un ielām un brīdinātu ceļu satiksmes dalībniekus par bedrēm, jau trešo gadu optikas salons «Metropole» pievērsīs šai problēmai uzmanību atraktīvā veidā – bedres pārvēršot par puķu dobēm ar ziedošām atraitnītēm, informē «Metropole» pārstāve Kristīne Gruznova.

Pilsētu ielu izgreznošana Latvijas reģionos notiks 1.aprīlī jau no paša rīta, savukārt Rīgas ceļus ar pavasara puķēm izdaiļos no plkst. 11.

«Pilsētu bedrainās ielas ar pavasarīgajām atraitnītēm šogad izgreznosim jau trešo gadu pēc kārtas. Ar savu rīcību joprojām mudinām ceļu un pilsētu ielu uzturētājus, pašvaldības, apsaimniekotājus būt aktīviem un rūpīgāk veikt savus pienākumus. Ļoti ceram un vēlam, ka reiz «bedrīšu lāpīšanas ēra» beigsies un tā vietā, lai neskaitāmas reizes lāpītu vienas un tās pašas bedres, nelīdzenie un neizbraucamie ceļa posmi iegūs jaunu, kvalitatīvu segumu. Bet kamēr mūsu cerības nav materializējušās viscaur izbraucamos ceļos un bezbedru ielās, esam izlēmuši kopā ar kolēģiem ik pavasari realizēt «Vislatvijas atraitnīšu stādīšanas akciju», lai ar krāšņajiem atraitnīšu ziediem ļautu laikus ieraudzīt bedres. Iedzīvotāju prieks par savdabīgajām puķu dobēm un atbalsts mūsu rīcībai ir tas, kas iedvesmo, un tamdēļ arī šogad atkal leposimies ar viskrāšņāk ziedošajām un pamanāmākajām ielu bedrēm,» pauda optikas salonu «Metropole» direktors Jānis Kossovičs.

Jau tradicionāli par bedres atrašanās vietu ikvienu satiksmes dalībnieku brīdinās ziedošo atraitnīšu «dobe», kas būs ierīkota bedrē, kā arī brīdinošā zīme «Redzi? Bedre!». Šis brīdinājums ļaus laikus pamanīt nedrošo ceļa posmu, lai saudzētu gan sevi, gan savus spēkratus.

Akcijas organizatori vērš uzmanību, ka akcija risināsies Rīgas, Liepājas, Jelgavas, Tukuma, Jūrmalas, Ogres, Olaines, Ķekavas, Cēsu, Siguldas, Alūksnes, Jēkabpils, Preiļu, Rēzeknes, Daugavpils un Ludzas ielās.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu