Ātrie pīrādziņi ar speķbiezpienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/LETA

Nepieciešams:
200 g sviesta
1 ēdamkarote cukura
50 g rauga
sāls
1 glāze piena
400 g miltu
žāvēts speķis
biezpiens
sīpols
ola

Pagatavošana:

Pienu uzsilda, pieliek sviestu, raugu, cukuru un sāli, visu samaisa, pieliek miltus, samīca mīklu, noliek leduskapī uz 20 minūtēm.

Speķi sagriež mazos gabaliņos un apcep kopā ar sagrieztu sīpolu, tad sajauc ar biezpienu, masu atdzesē.

Veido pīrādziņus, pilda ar biezpiena speķa maisījumu, pārsmērē pīrādziņu ar sakultu olu, cep 200 grādos līdz zeltaini brūni. Lai labi garšo!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu