Atsavina lielu daudzumu apreibinošu vielu augu maisījumus (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pastiprināti strādājot apreibinošo vielu izplatības un lietošanas apkarošanā, Jelgavā policisti aizturējuši vairākas personas un lielā daudzumā atsavinājuši apreibinošu vielu augu maisījumus, «Apollo» informēja policijas pārstāve Ieva Sietniece. 

Ceturtdien Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki Jelgavā, reida laikā aizdomās par narkotisko vielu lietošanu ir aizturējuši 12 personas, kuras nogādātas uz ārstniecības iestādi ekspertīzes veikšanai. Policisti aizturējuši vienu cilvēku par heroīna glabāšanu, reidā apturēta arī kāda automašīna, kuras apskates laikā atsavināti 50 apreibinošo augu maisījumu iepakojumi.

Policija informē, ka apreibinošu vielu lietošana ir bīstama veselībai un tāpēc brīdina to nelietot. Policija saistībā ar šīm apreibinošajām vielām, to izplatību strādā pastiprināti. Tiek aicināti arī iedzīvotāji ziņot par iespējamām tirdzniecības vietām.

Policisti veic preventīvu darbu, braucot uz skolām un stāstot par šo vielu lietošanas bīstamību, ka nedrīkst tās lietot. Ja kāds piedāvā iegādāties šīs vielas, par to ir jāinformē policija, skolotāji un vecāki.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu