Atvērto skapju diena - pārdod vai iemaini nevajadzīgās lietas (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: abhiomkar, CC BY-NC-ND 2.0

Pienākot pavasarim, parādās vēlme atbrīvot telpas no visa mājsaimniecībā nederīgā. Ar vien populārāk un ierastāk arī Latvijā ir liekās lietas nevis mest ārā, bet pārdot vai iemainīt pret citām – nepieciešamākām. Šāda prakse ir ne tikai ģimenes budžetam, bet arī dabai draudzīga.

«Nereti ar mantām apaugam it kā taupības dēļ, jo domājam, ka tā vai cita lieta noteikti var atkal noderēt. Patiesībā mantas stāv noglabātas dziļi skapjos un zaudē savu vērtību – t/c «Dole» ar savu iniciatīvu «Atvērto skapju diena» vēlas dod noglabātajām mantām otru elpu un palīdzēt atrast tām savus īstos īpašniekus», norāda t/c «Dole» menedžere Liene Karpova un piebilst, ka «šajā pavasarī, kas sācies tik silti un saulaini, ar nolēmām pamudināt cilvēkus sarīkot pavasara revīziju un visu, kas lieks pārdot vai iemainīt.»

Šā gada 26.aprīlī no plkst. 10:00 līdz 16:00 t/c «Dole» ikvienam interesentam piedāvā iespēju bez maksas vietu pie tirdzniecības galda, kur ērti izkārtot un interesentiem piedāvāt dažādas mājsaimniecībā noderīgas lietas. Pārdošanai vai maiņai iespējams nest mantas, kas ir lietošanas kārtībā.

Lai piedalītos tirdziņā, nepieciešams laicīgi, t.i. līdz 24. aprīlim pieteikt savu dalību t/c «Dole» Informācijas centrā vai pa tālruni 67018545. Piedalīšanās mājsaimniecības lietu tirdziņā tikai privātpersonām un par dalību tajā nav jāmaksā.

Šogad 26. aprīlis ir arī Lielās Talkas diena, un t/c «Dole» ir sarūpējis 10m3 lielu atkritumu konteineru, kas tiks novietots pie t/c «Dole» 26. aprīlī. Atkritumus un gružus tajā aicināti ievietot iedzīvotāji, kuri tos savāks, sakopjot tuvējo apkārtni vai iespējams, atbrīvojot savu dzīvokli no mazgabarīta atkritumiem, kam nav nepieciešama īpaša utilizācija.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu