Augsti kvalificēta ķirurģiska palīdzība Iļģuciemā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai nodrošinātu  mūsdienīgu veselības aprūpi, ir trīs būtiski nosacījumi – sertificēti un pieredzējuši speciālisti, kvalitatīvs aprīkojums un materiāli, un, protams, vide, kas atbilst visiem higiēnas un estētikas standartiem.

Visas šīs īpašības piemīt jaunajam MFD Veselības centram «Iļģuciems», kas jau gadu sniedz daudzveidīgus diagnostikas, ārstēšanas un rehabilitācijas pakalpojumus Rīgā, Buļļu ielā 9.

«Gribētos izcelt šādu svarīgu veselības aprūpes jomu, kā ķirurģija, jo steidzama vajadzība griezties pie ķirurga mēdz gadīties ikvienam no mums», - saka Tatjana Sampira, veselības centra vadītāja.

Ķirurga kompetence ir ļoti plaša. Tajā ietilpst vairāku saslimšanu diagnostika un ārstēšana:

  • visa veida kaulu lūzumi;
  • zilumi, sastiepumi, izmežģījumi, mikrotraumas;
  • iedzimtas patoloģijas;
  • audzēji – ļaundabīgi un labdabīgi – miomas u.c.;
  • trūces, apendicīts;
  • asinsvadu caurlaidības traucējumi, vēnu saslimšanas;
  • furunkuli, čūlas, nedzīstošas ​​brūces, gangrēna;
  • jebkuri ķermeņa procesi iekaisumu stadijā, kas prasa tūlītēju ķirurģisku iejaukšanos.

Ja ir nepieciešama ķirurga palīdzība, ir svarīgi, lai speciālists, kurš to sniedz, būtu kvalificēts, zinošs un tam būtu pieredze, ārstējot pacientus ar dažāda veida sūdzībām. Tieši šāds ārsts strādā MFD Veselības centra «Iļģuciems» ķirurģijas kabinetā. Dr. Ilmāram Tračumam ir daudzu gadu pieredze slimnīcas ķirurģijas nodaļā, kur viņš veica steidzamas un plānveida operācijas vēdera dobuma orgāniem, vairogdziedzerim, vēnām, veica dažādu traumu ārstēšanu u.c.

Precīzas diagnozes noteikšanai, ārstam palīdz mūsdienīga diagnostika: rentgenogrāfija, datortomogrāfija, ultrasonogrāfija, veloergometrija, mamogrāfija, doplerogrāfija, audiometrija u.c.

Centrs izveidots modernā ēkā 1500 m2 platībā. Šeit valda patīkama un nepiespiesta atmosfēra un tiek piedāvāta augstas klases individuāla apkalpošana.

Pirmreizējas konsultācijas cena Ls 14,00, atkārtotas – Ls 10,00.

www.mfd-ilguciems.lv

ilguciems@mfd.lv

www.mfd-ilguciems.lv

Darba laiks:

darba dienās: 8:00 – 20:00

sestdienās: 9:00 – 15:00

svētdienās: slēgts

Seko MFD Veselības grupas jaunumiem sociālajos tīklos:

Twitter: twitter.com/mfdlv

Facebook: facebook.com/mfd.lv

Draugiem: draugiem.lv/mfd

MFD Veselības grupa uzsāka savu darbību vairāk kā pirms 40 gadiem kā ambulatora veselības aprūpes iestāde. Uz šo brīdi MFD ir viena no lielākajām daudzprofila veselības aprūpes iestādēm, kas sniedz plaša spektra veselības aprūpes pakalpojumus vairāk kā 250 000 pacientu dažādās vietās Rīgā un Latvijā. Izmantojot jaunākās tehnoloģijas un izcilo ārstu pieredzi, MFD pamatmērķis ir rūpēties par iedzīvotāju veselību, nodrošinot savlaicīgu slimību profilaksi, kā arī sniedzot efektīvus diagnostikas un ārstēšanas pakalpojumus. MFD Veselības grupu pārstāv mūsdienīgi veselības aprūpes centri un doktorāti: Veselības centrs «Pārdaugava», «Iļģuciems», «Dziedniecība» un «Možums-1», plašs doktorātu tīkls, kardiocentri, diagnostikas nodaļas, sieviešu veselības centri «Vita», zobārstniecības klīnikas «ASTRA dent» un «Nova Dent». MFD lepojas ar modernu medicīnisko aprīkojumu un vairāk kā 700 darbinieku lielu kolektīvu. Sīkāku informāciju jūs varat iegūt www.mfd.lv vai pa tālruni 67255823.

* Apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu