Augstkalns: Mums ir jābūt gataviem cīnīties ar tik meistarīgu komandu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Rīga

Latvijas komanda HK «Rīga» Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) izslēgšanas turnīra pirmajās divās spēlēs pret Maskavas vienību «Krasnaja armija» laukumā nav atdevusi visus spēkus, tāpēc tai ir rezerves, ar kurām mainīt dueļa gaitu, uzskata rīdzinieku aizsargs Edmunds Augstkalns.

Pirmajā abu komandu Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas duelī pagājušajā ceturtdienā pārliecinošu uzvaru savā laukumā ar 7:2 izcīnīja «Krasnaja armija», bet dienu vēlāk pretinieki turpat bija pārāki ar 6:2. Sērijas trešais mačs, kas var kļūt par pēdējo, pirmdien notiks Piņķos.

«Neteiktu, ka «Krasnaja armija» tagad ir spēcīgāka nekā regulārā čempionāta spēlēs, kurās mēs viņus uzvarējām. Protams, viņiem ir tehniski spējīgi puiši ar lielisku slidošanas tehniku un stingru disciplīnu,» Augstkalna teikto citē līga. «Pirmajās divās sērijas spēlēs neatdevām visus spēkus. Tagad mums ir kārtīgi jāsaņemas un jāizdara viss, uz ko esam spējīgi. Lai uzvarētu, mums jāspēlē pat pāri savām spējām.»

«Mums ir jābūt gataviem cīnīties ar tik meistarīgu komandu. Mums ir jāsaprot, ko pienākas darīt uz ledus,» piebilst aizsargs. «Nedrīkstam vienkārši darīt to, ko paši vēlamies.»

Abu komandu otrajā tikšanās reizē ar četriem vārtiem izcēlās Nikolajs Prohorkins, kurš šosezon demonstrēja atzīstamu sniegumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Maskavas CSKA.

«Viņam ļoti veicās, tas arī viss. Neteikšu, ka mēs nepratām viņu apturēt. Viņš vienkārši pareizajā laikā bija pareizajā vietā,» uzskata Augstkalns.

Kā zināms, konferences astotdaļfinālā «Rīgas» hokejisti saspringtā sērijā ar 3-2 pieveica Austrijas vienību Zalcburgas «Red Bull», izslēgšanas turnīra pirmo kārtu pārvarot pirmoreiz vēsturē.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu