Augustā Liepājā gaidāms «Fontaine Festival 2012»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Arī šovasar jau septīto reizi no 10.augusta līdz 12.augustam pašā pilsētas centrā notiks Fontaine Festival. Katru gadu festivālam ir kāds ellīgs sauklis, šoreiz tas ir - COOL IN HELL.  

Festivāla idejas autors un galvenais rīkotajs mūziķis un uzņēmējs Louie Fontaine vienmēr cenšas apmeklētājiem sagādāt pēc iespējas vairāk augsta līmeņa priekšnesumu par izdevīgākajām biļešu cenām, fokusējies uz pieredzējušiem un sevi pierādījušiem mūziķiem. Šis gads nebūs izņēmums, lai trīs augusta dienas un naktis baudītu vairāk nekā 30 arzemju un Latvijas grupu uzstašanos. 

Koncertu norišu vietu skaits paliks nemainīgs, mūziķi kāps uz «Gypsy Camp», kluba «Fontaine Palace», «Fire Bar», Prison» un «Acropolis» skatuvēm.  

Lielāks uzsvars tiks likts uz pasākuma teritorijas labiekartojumu, lai publika bez rūpēm varētu izklaidēties un baudīt mūziķu priekšnesumus. Jau pērn zinošākais festivalu eksperts Latvijā - radio dīdžejs Toms Grēviņš atzina, ka Fontaine Festival ir labākās un tīrākās tuoletes (labierīcības), kādas jebkad līdzīgos pasākumos būtu redzējis. Šogad vēl vairāk tiks domāts par apmeklētaju ērtībām - būs ierīkotas arī dušas(ar siltu ūdeni), telšu pilsētiņa/kempings un iekārtota vieta autotreileriem.  

Pirmās 200 biļetes uz visām festivāla dienām varēs iegādāties tikai par 6 latiem vai 7 latiem ar iekļautu telts vietu (Biļešu serviss kasēs un «bezrindas.lv»). 

Papildu informācija: «fontainefestival.com».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu