Aukstā skābeņu zupa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Nepieciešams:

skābenes
svaigi gurķi
lociņi
dilles
paniņas
vārītas olas
sāls,
dilles

Pagatavošana:

Skābenes sagriež un nelielā ūdens daudzumā vāra 3 minūtes. Atdzesētām skābenēm pieliek sagrieztus gurķus, zaļumus, sagrieztas vārītas olas, pielej paniņas, sāla.

Zupai var pielikt arī kartupeļus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu