«Austra» uzstāsies koncertzālē «Palladium» Vecgada vakarā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Austra savu solījumu ir turējuši un vēl šogad uzstāsies Latvijā! Tieši Vecgada vakaru grupa ir nolēmusi pavadīt Rīgā un 31.decembrī koncertzālē Palladium uzstāsies ar īpašu koncertu. 

Kanādiešu grupa Austra ar latviešu izcelsmes dziedātāju Katie Stelmanis priekšgalā ir viena no šī gada aizraujošākajiem atklājumiem pasaules populārajā mūzikā. Biļetes uz Vecgada vakara koncertu būs pārdošanā no rītdienas, 13.oktobra, un tikai pirmajā tirdzniecības dienā būs pieejamas par zemāku cenu - Ls 13.

Austra bija īpaši gaidīti viesi jau šī gada Positivus festivālā, un pēc negaidītās dalības atcelšanas festivālā tūdaļ tika meklētas jaunas iespējas, lai Austra uzstātos Latvijā vēl līdz gada beigām. Mūzikas kritiķi ļoti atzinīgi novērtējuši grupas kvalitatīvo debijas albumu Feel It Break, kas klājā nāca šī gada maijā. Albums tapis prestižajā ierakstu kompānijā Domino Records, kuras paspārnē vēlas nokļūt daudzi mūziķi. Feel It Break veidots kopā ar producentu Damian Taylor, kurš sadarbojies arī ar tādiem māksliniekiem kā Björk, The Prodigy, Robyn un Unkle.

Austra debijas albums lepojas arī ar nomināciju Polaris balvai, kas ir Kanādas ekvivalents britu Mercury mūzikas balvai. Kopš albuma iznākšanas, grupa koncertējusi gan dzimtajā Kanādā un ASV, gan izpārdotos koncertos Eiropā. Klasisko mūziku apguvušās Austra līderes Keitijas operai skolotā kristāldzidrā balss apvienojumā ar tumšiem, dziļi pulsējošiem elektroniskās mūzikas ritmiem rada neparastu, hipnotizējošu un pagānisku atmosfēru, kas neizplēn vēl ilgi pēc dziesmu noklausīšanās.

«bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu