Austrālijā sagūsta visvairāk meklētāko cilvēku, kuru salīdzina ar Nedu Kelliju

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Austrālijā ceturtdien tika sagūstīts Malkolms Neidens, kurš bija visvairāk meklētais cilvēks šajā valstī un ir apsūdzēts slepkavībā un citos noziegumos.

38 gadus veco Neidenu, kurš septiņus gadus izvairījās no policijas, dzīvojot biezā mežā, 20 policisti ar suņiem atrada nomaļā būdā Jaundienvidvelsas štatā.

Bijušais lopkautuves strādnieks Neidens, kuru apsūdz 2005.gadā izdarītā sievietes slepkavībā, savu bēguļošanas spēju dēļ tika salīdzināts ar Austrālijas 19.gadsimta noziedznieku Nedu Kelliju.

Neidens 2005.gada jūnijā pazuda no savu vecvecāku mājas dažas dienas pēc tam, kad viņa guļamistabā tika atrasta mirusi 24 gadus veca divu bērnu māte Kristija Šoulza. Viņš tika meklēts arī saistībā ar uzmākšanos 15 gadus vecai pusaudzei 2004.gadā un viņa 24 gadus vecas māsīcas Letīšas Nolenas pazušanu.

Aizturēšanas laikā Neidenu sakoda policijas suns, tomēr viņš nelietoja nevienu no saviem ieročiem. Kad decembrī Neidenu gandrīz aizturēja policija, viņš sašāva vienu policistu un tāpēc tiek apsūdzēts slepkavības mēģinājumā.

Par Neidenu bija izsludināta atlīdzība 100 tūkstošu Austrālijas dolāru (55 tūkstošu latu) apmērā.

Šī bija pirmā tik liela Austrālijā izsludināta atlīdzība kopš Neda Kellija meklēšanas laikiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu