«Auto Exotica 2012» šogad ar Sašas Barona Koena džipu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 27. līdz 29. aprīlim Ķīpsalā notiks autotūninga šovs «Auto Exotica 2012», kas šogad apmeklētājus iepriecinās ar virkni stilīgiem, krāšņiem un kičīgiem hotrodiem un louraideriem no Skandināvijas, «Apollo» informēja Inese Libere, BT 1 mediju koordinatore.

Šogad kičīgie hotrodi un louraideri būs vēl kuplākā pulkā nekā bija pirms daudziem gadiem, kad tie tika uzņemti ar neviltotu sajūsmu.

Plānots, ka izstādē vārda tiešākajā nozīmē mirdzēs arī apzeltītais bruņotais «Dartz Prombron» džips, kas tika izmantots britu aktiera Sašas Barona Koena kinolentē «Diktators». Jāpiezīmē, ka uz lielajiem ekrāniem filma būs redzama šī gada maijā.

Līdzās «zvaigznēm» apmeklētāji Ķīpsalā sastaps pilnīgi visu, kas pārvērš pelēko ierindas automobili par mākslas darbu, par pašizteiksmes līdzekli. Būs autotūnings, automobiļu audiosistēmas, vietējā un pasaules mēroga autotūninga paraugi un pilnīgi unikālas konstrukcijas automobiļi. Apmeklētāji varēs arī aci pret aci aplūkot populārāko autosporta disciplīnu jaunajai 2012. gada sezonai sagatavotos sporta automobiļus, autoklubu ekspozīciju un tūninga izstādēm raksturīgā Party atmosfērā satikties ar domubiedriem no autoklubiem un autosporta komandām, lai gūtu svaigas idejas auto uzlabošanai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu