Autoceļi vietām ir slideni (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Trešdienas rītā braukšanas apstākļus uz valsts galvenajiem autoceļiem atsevišķos posmos apgrūtina apledojuma veidošanās. Brauktuves kaisa ar pretslīdes materiāliem, informē «Latvijas Valsts ceļi».  

Ainažu virzienā autoceļš vietām apledojis posmā Berģi – Bīriņu pagrieziens; Veclaicenes virzienā veidojas apledojums posmā Rīga – Vireši; Valkas virzienā autoceļš vietām apledojis posmos Murjāņi – Stalbe un Strenči - Valka; Daugavpils virzienā autoceļš apledojis posmos Nīcgale – Pāternieki, Spoģi – Medumi un uz Daugavpils apvedceļa; Liepājas virzienā apledojums veidojas posmā Apšupes krustojums – Annenieki. Ventspils virzienā brauktuve apledojusi no Kūdras līdz Ventspilij.

Savukārt uz Rīgas apvedceļa, kā arī Bauskas un Jelgavas virzienos braukšana ir apmierinoša.

Uz reģionālajiem autoceļiem apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus Aizkraukles, Rīgas, Talsu, Tukuma, Balvu, Krāslavas, Preiļu, Daugavpils, Alūksnes, Cēsu, Gulbenes un Valkas apkaimēs. Brauktuves slidenajos ceļa posmos apstrādā ar pret apledojuma materiāliem.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu