Autogāze - jau vairāk kā 2 reizes lētāka nekā benzīns. Vēl domājat?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklāmas foto

Cik kilometrus mēnesī Tu vari atļauties nobraukt?

Protams, atbildes būs dažādas, taču, lai vai cik tie būtu, vadītājs, kura auto ir autogāze par to pašu naudu nobrauc 2 reizes vairāk nekā tas, kura auto ir aprīkots ar benzīnu..

Jautājums Jums: «Kāpēc Jūs vēl joprojām turpinat pārmaksāt?»

«Statistika ir ļoti vienkārša – autogāzes iekārta atmaksājas vidēji 3-9 mēnešos. Vidēji Latvijā viens auto pieder 3.5 gadus vienam auto īpašniekam, tas nozīmē, ka 2.5 – 3 gadus Jūs turpiniet pārmaksāt 50%. Jautājums- kāpēc?»

Skaitļus ir grūti nepamanīt, jo tagad, kad autogāzei ir pievienots akcīzes nodoklis un Latvijā ir jauna valūtas vērtība, domāju ikviens pamanīs kraso atšķirību cenas ziņā, ja būsim precīzi, cenu atšķirība starp autogāzi un benzīnu ir 2 reizes lielāka.

Mums, SIA «Latvijas Autogāze» komandai nav skaidrs, kas cilvēkiem liek šaubīties par gāzes sistēmu uzstādīšanu? Vai tie joprojām ir stereotipi par smaržu, samazināto mašīnas jaudu, vai arī tā ir cilvēku attieksme: «Man nevajag autogāzi, jo braucu ļoti maz un vispār mašīnu es tāpat drīz mainīšu, utml.»

Kā esam teikuši iepriekš – pareizi uzstādīta autogāzes sistēma nesamazina automašīnas jaudu un nav nekādas smakas!

Bet, interesantākais ir tas, ka mums zināmie, VAIRUMS šo iepriekšējo teicienu teicēji, šobrīd ir aprīkojuši savu auto ar autogāzi un šodien ļoti labi apzinās, cik ir pārmaksājuši, neaprīkojot savu auto ar autogāzi jau ātrāk.

Šodien taupīgi cilvēki ar autogāzi aprīko pat tādas automašīnas, kuru patēriņš ir pat 7 litri uz 100 km. Nerunājot par tiem auto, kuri patērē vairāk.

Daudzas auto ražotnes šodien jau no rūpnīcas savus auto aprīko ar autogāzes sistēmām – TIEŠI tādām pašām, ka aprīkojam mēs, bet nē, daudzi ( ne visi!) turpina domāt, ka viņi brauc reti un mašīnu tāpat drīz mainīs.

Saprotams ir tas, ka gāzes iekārtu uzstādīt nav lēts prieks, it īpaši iestājoties apkures sezonai. Pie mums, SIA «Latvijas Autogāze » servisā ir iespējams uzstādīt gāzes iekārtas arī uz kredīta, pielāgojot tā apjomu jūsu nepieciešamībai. Kā arī mēs nodrošināsim jums drošību par pakalpojuma kvalitāti. Jūs saņemsiet 3 gadu garantiju un pirmo apkopi par brīvu nobraucot pirmos 15 000 km.

Tāpat, Jums nebūs jāuztraucas par motora jaudas zudumu, jo mēs aprīkojam auto tikai ar jaunākajām autogāzes iekārtām, kas nodrošina motora pilnu jaudu. Tas pats attiecas arī uz mašīnām ar turbo motoriem.

http://www.latvijasautogaze.lv

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu