Automašīna uzbrauc gājējam (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā noticis 71 ceļu satiksmes negadījums, vienā no kuriem gājis bojā gājējs, aģentūru LETA informēja Lita Juberte, Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste.

Siguldas novada Rīga - Veclaicene 46.kilometrā 1968.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu «Volvo» ar piekabi un uzbrauca 1986.gadā dzimušam gājējam, kurš slimnīcā mira.

Savukārt 1958.gadā dzimusi vadītāja ar automašīnu «Nissan Qashqai», Jūrmalā braucot pa Asaru prospektu virzienā no Stacijas ielas uz Valteru prospektu, uz gājēju pārejas uzbrauca 1933.gadā dzimušai gājējai, kas šķērsoja brauktuvi.

Bet 1988.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi 200», Grobiņas pagastā autoceļa Grobiņa - Bārta - Rucava 8.kilometrā netika galā ar automašīnas vadību, kā rezultātā nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā uz slimnīcu nogādāts 1988.gadā dzimis vadītājs un 1991.gadā dzimis vīrietis.

Visvairāk ceļu satiksmes negadījumu - 33 - reģistrēti Rīgas reģionā, Zemgales un Kurzemes reģionos - pa 12, Kurzemes reģionā - astoņi, bet Vidzemes reģionā - seši. Kopumā cietuši 12 cilvēki.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu