Avarē 12 gadu veca zēna vadīts auto ar vairākiem bērniem, tostarp zīdaini

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Neretas novadā ceturtdien, nobraucot no ceļa, apgāzusies 12 gadu veca puiša vadīta norakstīta automašīna ar vairākiem bērniem, tostarp zīdaini. Pie stūres sēdošais puika smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

[Saskaņā ar jaunāko informāciju papildināta visa ziņa!]

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē aģentūru BNS informēja, ka negadījumā cieta automašīnā «Audi 80» sēdošie bērni – 1998., 2000., 2010. un 2011.gadā dzimuši zēni, kuri visi ir brāļi. Automašīnā nav bijis neviena pieaugušā.

Policijas pārstāve Diāna Purviņa pastāstīja, ka, pēc bērnu teiktā, pie stūres atradies 2000.gadā dzimušais zēns, kurš nogādāts slimnīcā. Pārējiem bērniem sniegta medicīniskā palīdzība uz vietas un viņi palaisti mājās. Pēc Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta informācijas, slimnīcā nogādātā zēna stāvoklis ir smags.

Automašīnu puikas paņēmuši no mammas, kura it kā ļāvusi puikām pabraukāt pa pļavu, bet viņi izbraukuši uz ceļa, Latvijas Radio sacīja policijas pārstāvis Oskars Rēķis.

Policija tagad vērtēs, vai bērnu vecākiem nav jāatbild par bērna aprūpes pienākumu nepildīšanu.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu