Avarējušā kravas auto šoferim ļauts braukt, neskatoties uz aizdomīgiem novērojumiem (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Policijas foto

Limbažu pagastā avarējušā kravas auto šoferis, kura asinīs tika reģistrēts nepilnu trīs promiļu alkohola reibums, pirms avārijas bija nobraucis jau vairākus desmitus kilometrus. Kravas īpašnieks pamanījis, ka vīrietis pirms izbraukšanas «aizdomīgi šļupstējis», taču nav liedzis viņam sēsties pie stūres, «Apollo» uzzināja policijā.

Desmitā februāra pēcpusdienā desmit minūtes pēc sešiem policija saņēma informāciju, ka Limbažu pagastā, autoceļa Dūči- Limbaži 12.kilometrā, no ceļa braucamās daļas nobraukusi un apgāzusies automašīna «Volvo FH12» ar piekabi, no kuras izbirusi krava. Automašīnas vadītājs nogādāts ārstniecības iestādē, kur 1975.gadā dzimušajam Kocēnu pagasta iedzīvotājam konstatētas vairākas traumas un 2,87 promiļu alkohola reibums.

Policija noskaidrojusi, ka automašīna, kurai krava uzkrauta netālu no Valmieras, pa autoceļu Valmiera- Limbaži nobraukusi vairākus desmitus kilometru, tad devusies virzienā pa Limbažu apvedceļu- kravas galamērķis bijis Skultes osta. Kravas īpašnieks, kas ieradies notikuma vietā, atzinis, ka vīrietis, kuru viņš pirms izbraukšanas sastapis, esot «aizdomīgi šļupstējis», diemžēl tas nav izrādījies pietiekams iemesls, lai līdzcilvēki novērstu iespēju vadītājam sēsties pie stūres un atņemtu automašīnas atslēgas.

Negadījums, visticamāk, noticis, jo šoferis uzņemtā alkohola ietekmē pie transportlīdzekļa stūres aizmidzis.

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu