Avārijā Dobeles rajonā cietušie ārstējas slimnīcās

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdien Dobeles rajonā uz autoceļa Rīga - Liepāja notikušajā avārijā cietušie ārstējas slimnīcās, aģentūru LETA informēja Katastrofu medicīnas centra direktors Mārtiņs Šics. Jau ziņots, ka šajā traģiskajā negadījumā dzīvību zaudēja trīs, bet cieta vēl pieci cilvēki.

Šics stāstīja, ka trīs cietušie patlaban ārstējas Dobeles slimnīcā - viens pacients atrodas reanimācijas nodaļā, bet divi ievietoti ķirurģijas nodaļā, viņu veselības stāvoklis ir stabils. Savukārt avārijā cietušais bērns nogādāts Saldus slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Kā ziņots, negadījumā Dobeles rajonā iesaistītas divas automašīnas - «Ford Scorpio» un «Opel Astra Caravan». Pēc sākotnējās informācijas, automašīna «Ford» iebrauca pretējās kustības joslā, kur satriecās ar pretimbraucošo «Opel». Negadījumā gājis bojā «Opel» vadītājs 1966.gadā dzimis vīrietis, kā arī 1988.gadā dzimusi sieviete. Ļoti smagi cietusi 1970.gadā dzimusī automašīnas «Opel» pasažiere, kā arī cietis 1989.gadā dzimis jaunietis un 1996.gadā dzimis bērns.

Automašīnā «Ford» gājis bojā 1977.gadā dzimis vīrietis. Savukārt cietis automašīnas vadītājs, 1981.gadā dzimis vīrietis, kurš pēc sākotnējās informācijas nav bijis reibumā. Cietusi arī «Ford» pasažiere 1992.gadā dzimusi jauniete.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu