Avārijā gājis bojā motociklists

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pirmdien Rīgā pēc automašīnas un motocikla sadursmes no gūtajām traumām slimnīcā miris motocikla vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka A.Saharova ielā sadūrās automašīna «Audi», kuru vadīja 1967.gadā dzimis vīrietis, un motocikls «Suzuki», kuru vadīja 1984.gadā dzimis vīrietis. Avārijā cietušais motocikla vadītājs ar politraumu nogādāts slimnīcā, kur no gūtajām traumām nomira.

Savukārt Rīgā, Valmieras ielā, 1960.gadā dzimis vīrietis, vadot maršruta taksometru «Ford», notrieca gājēju - 1940.gadā dzimušu sievieti, kura nogādāta slimnīcā ar diagnozi - politrauma.

Rīgā, Kurzemes prospektā, pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca četrus gadus vecu zēnu un no notikuma vietas aizbrauca. Cietušais bērns ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Pašlaik policijas darbinieki meklē vainīgo automašīnu un tā vadītāju.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 49 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. No tiem Rīgas reģionā reģistrētas 28 avārijas, kurās cieta pieci cilvēki un viens cilvēks gāja bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 44 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Desmit no tiem bija autovadītāji, bet 34 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 14 transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un deviņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu