Avārijā iesaistīts Dūvijs Vestkots?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Ceļu satiksmes negadījumā pirms divām nedēļām, pēc neoficiālas informācijas, bijis iesaistīts Rīgas «Dinamo» kanādiešu leģionārs Dūvijs Vestkots, vēsta portāls «kriminal.lv».

Atgādinām, ka avārija notika Kalnciema un Melnsila ielas krustojumā Āgenskalnā, kad «Dinamo» hokejista vadītā «Toyota» sadūrās ar kādas sievietes vadīto «Volkswagen». Negadījuma dēļ «Volkswagen» automašīna pamatīgi cieta, bet tās vadītāja tikai ar nejaušu garāmgājēju gādību, kuri izsauca ātro palīdzību, tika nogādāta slimnīcā ar nopietnām kakla skriemeļu traumām. Jāpiebilst, ka sieviete strādā par trolejbusa vadītāju un steigusies uz darbu, jo maiņa sākas jau plkst. 5.00 no rīta.

Kā ziņo «kriminal.lv», Vestkots uzreiz pametis ceļu satiksmes negadījuma vietu, turklāt atstājot arī savu automašīnu.

Pēc Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldes sniegtās informācijas, hokejists policijā ieradies tikai 16. oktobra vakarā, lai gan avārija notika 15. oktobrī aptuveni plkst. 4.00 no rīta. Policijas preses pārstāve Sigita Pildava piebilda, ka tad jau bijis par vēlu veikt ekspertīzi par iespējamo alkohola esamību organismā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu