Avārija Neretas novadā: cietuši pieci cilvēki (27)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šorīt Neretas novadā vieglās automašīnas un mikroautobusa sadursmē cietuši četri cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.5.45 autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate 59.kilometrā slidenā ceļa dēļ sadūrās automašīna «VW Passat» un mikroautobuss «VW Transporter». Ceļu satiksmes negadījumā cieta četri «VW Passat» sēdošie cilvēki - 1992. un 1973.gadā dzimuši vīrieši un 1971. un 1973.gadā dzimušas sievietes.

Savukārt vakar ap plkst.17 Rīgā, Brīvības ielā uz VEF gaisa tilta, 1973.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Mitsubishi», sadūrās ar priekšā braucošo automašīnu «Opel», kuru vadīja 1962.gadā dzimis vīrietis. Pēc sadursmes automašīna «Opel» ietriecās priekšā braucošajā automašīnā «Kia», kuru vadīja 1984.gadā dzimusi sieviete. Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas «Opel» vadītājs, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 48 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 27 avārijas, kurās cieta trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 20 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Desmit no tiem bija autovadītāji, desmit - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti septiņi transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un divi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu