Avārija Vidzemē: policija noskaidrojusi bojāgājušo identitātes; zināms, kurš vadīja auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Policija noskaidrojusi visu traģiskajā negadījumā Vidzemē bojā gājušo identitātes, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Policija noskaidrojusi, ka pie stūres bija 1990.gadā dzimis Taurupes iedzīvotājs, kurš nesen bija atgriezies no ārvalstīm, savukārt viņa blakussēdētāja bija 1995.gadā dzimusi Nītaures pagasta iedzīvotāja.

Automašīnā arī atradās vēl trīs Taurupieši - 1986.gadā dzimis jaunietis, 1974.gadā dzimis vīrietis un šī vīrieša 1996.gadā dzimušais dēls. Sestais bojā gājušais ir 1995.gadā dzimis Zaubes iedzīvotājs.

Šobrīd policija turpina izmeklēšanu, lai noskaidrotu precīzus notikušā cēloņus. Aplūkojot notikuma vietu, kā arī, vērtējot sākotnējos apstākļus, policija diezgan droši varot apgalvot, ka automašīnas vadītājs negadījuma brīdī brauca ar ātrumu, kas pārsniedza atļauto braukšanas ātrumu, kas šajā ceļa posmā ir 90 kilometri stundā. Tāpat izmeklēšanas ietvaros tiek pārbaudīts, vai vadītājs bija alkohola reibumā.

Jau ziņots, ka satiksmes negadījumā Vidzemē gājuši bojā seši cilvēki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu